Pentru cei mai puțin inițiați, un sistem CISS reprezintă paradisul imprimării color de înaltă calitate la niște costuri mai mult decât rezonabile. Sistemul CISS se împacă bine și cu tehnologia imprimării prin sublimare (tehnologie ce permite imprimarea pe o mare varietate de materiale, nu numai pe hârtie), astfel că avantajele economice ale acestui sistem se pot maximiza prin utilizarea unei imprimante și a unor cerneluri adecvate sublimării (toner de tip cerneală sublimare). Oricum, chiar și numai pentru imprimarea clasică, pe hârtie, profitabilitatea sistemului este maximă. De pildă, un recipient cu 100 de ml de cerneală epson compatibilă cu sistemul CISS și cu imprimante sau/si multifunctionale Epson WorkForce seria WF / WP, costă doar 29 de RON. Cu patru asemenea recipiente (câte unul/culoare – negru, albastru, galben și roșu) tipărești, în medie, de 28 de ori mai mult decât cu sistemele clasice.

Cerneală pentru Epson

Cerneală pentru Epson

Pe piața românească de consumabile destinate imprimantelor există puține locuri de unde poți achiziționa un sistem CISS. În acest context, aspectul economic profitabil al acestui sistem trebuie evidențiat, odată în plus, având în vedere împrejurarea că CISSmarket – oricum cel mai serios comerciant de sisteme CISS de pe netul românesc – a decis să ofere clienților săi posibilitatea de returnare a produselor (sisteme CISS, imprimante + sisteme CISS) fără nici o discuție în primele 10 zile de utilizare.

Decizia CISSmarket probează un gen de bun simț în business pe care îl găsești rar în piață. Am să vă explic de ce. Fără a intra în detalii constructive și funcționale ale unui sistem CISS, trebuie accentuat că atunci când comanzi un asemenea sistem, riscul de a comanda greșit, de a monta greșit și, în general, posibilitatea să se întâmple ceva rău, sunt destul de mari. Pentru a vă lămuri cât de complexă e operația, de pildă, de instalare a unui sistem CISS puteți urmării excelentele video tutoriale disponibile pe CISSmarket.ro Iată aici un singur exemplu:

Exemplu tutorial instalare sistem CISS

 

Așa stând lucrurile, se înțelege că un sistem de retur, fără întrebări care să pună clientul în situații dificile, este mai mult decât binevenit.  Așadar, bravo CISSmarket!